Verse bloemen

Een mooi boeket doet altijd goed

Een bos bloemen of één losse bloem. Bloemen doen wat met je. Of je nu de gever of de ontvanger bent. Na vele tientallen jaren ervaring in het vak, weet ik als geen ander wat bloemen kunnen betekenen. Het voelt goed om iets te creëren en je blij te maken met iets moois. Kom langs in de winkel en zoek een mooi boeket uit. Of laat je adviseren en een boeket op maat samenstellen.

Geen standaard boeket

Bloemen zijn er in de meest uiteenlopende kleuren en vormen en kunnen heerlijk ruiken. Bij KNSM Flowers heb je altijd ruime keuze uit duurzaam gekweekte bloemen van topkwaliteit. Je kunt bij ons terecht voor klassieke rozen, seizoensbloemen maar ook voor stoere creaties met takken, geleverd met of zonder vaas. Alles is mogelijk en bespreekbaar.

Rouwbloemen

Bloemen bieden troost tijdens het leven, en bij een overlijden. Kom langs in de winkel of bestel je rouwboeket of bloemwerk online of neem contact  op voor de mogelijkheden.
Zoek je advies over passende aankleding bij de opbaring, dienst of receptie? Vertel me je ideeën en wensen en ik adviseer je graag over de mogelijkheden.

Laat je evenement aankleden

Bloemstukken en bloemdecoraties zijn een belangrijke sfeerbepaler voor ieder evenement. Naast bruidsboeketten, corsages en bloemstukken, ontwerp en lever ik de meest uiteenlopende decoraties voor evenementen. Geef me aan wat je wensen en ideeën zijn en ik adviseer je graag over wat er allemaal kan. Van groot tot klein. Van een bloemenmuur op je bruiloft tot sfeervolle aankleding van je beursstand tot zaalaankleding van je hotel of restaurant.

KNSM Chat
1
Hi, hoe kan ik je helpen?