Balkon & dakterras

Een balkon vol met planten

Ook al is de ruimte op je balkon meestal beperkt, een paar eenvoudige veranderingen kunnen al een groot verschil maken. Zo geeft een grote olijfboom in een stijlvolle pot een mediterraan tintje aan je balkon.

Of kies voor een haag van bamboe voor meer privacy en een oosterse uitstraling. Op een zonnig balkon doet een Lobelia, Lavendel of Zonnebloem het vaak goed. Maar heb je tot laat schaduw dan is een Begonia, Camelia of een Fuchsia geschikter.

Sfeervol dakterras

Planten op een dakterras moeten tegen een stootje kunnen. Ze hebben te maken met zon, wind, regen en hagel. Bovendien staan ze in potten en bakken waardoor ze veel zorg vragen. Een dakterras gezellig, sfeervol en toekomstbestendig inrichten kan dus een uitdaging zijn.

Ontwerpvoorstel op maat

Om een idee te krijgen van jouw situatie, wensen en budget, maak ik graag een afspraak met je op jouw balkon of dakterras. Ik hoor graag wat je anders wil, of planten misschien verpot moeten worden of dat je wil dat het afval wordt afgevoerd. Vervolgens verwerk ik alles wat we besproken hebben in een ontwerpvoorstel en offerte.

 

Onderdelen ontwerpvoorstel

  • Ideeën voor planten & bakken (foto’s)
  • Prijzen
  • Schetsen & tekeningen i.s.m. tuinarchitect
  • Optie voor een onderhoudscontract
KNSM Chat
1
Hi, hoe kan ik je helpen?