Aankleding van evenementen

Laat je evenement aankleden

Met bloemen kun je ieder evenement of locatie in de juiste sfeer brengen. KNSM Flowers levert (bloem)decoraties volledig op maat. Vertel me wat je wensen en idee├źn zijn en ik adviseer je graag over wat er allemaal kan. Heb je een thema in gedachten, wil je alles in 1 kleur, of wil je alleen planten? Bijna alles is mogelijk en bespreekbaar.

Bruiloft

Naast een bruidsboeket en corsages, ontwerp en lever ik sfeervolle decoratiemateriaal voor de feestlocatie, het stadhuis of voor aan boord van je trouwboot.

Diner

Of je nu bloemdecoraties voor een groot diner op locatie nodig hebt, of dat je een intiem huisdiner wilt aankleden. Geef het uit handen en je weet zeker dat het goed zit.

Zakelijk evenement

Vier je een opening of jubileum of wil je een nieuw product lanceren en een onvergetelijke indruk achterlaten? Laat je zakelijke evenement feestelijk aankleden met sfeervolle bloemdecoratie.

Tentoonstelling & beursstand

Bloemen zijn representatief, uitnodigend en brengen sfeer in grote ruimtes.

Concertzaal

Groot of klein, modern of klassiek. Ik stem de decoratie af op de wensen en de sfeer.

Horecaruimte

Laat je evenement of dinerzaal sfeerverhogend aankleden met planten en bloemdecoraties.

Feestdagen

Bestel een compleet gedecoreerde kerstboom, helemaal volgens jouw stijl en laat het bezorgen. Wil je je huis of kantoor tijdens de paasdagen sfeervol gedecoreerd hebben of moederdag groots vieren? Besteed de decoratie uit aan KNSM Flowers.

KNSM Chat
1
Hi, hoe kan ik je helpen?